dimarts, 10 de juliol del 2012

III Edició del Taller d'escriptura creativa audiovisual online: Idea, Guió, Pel·lícula

-->
El Taller d'escriptura creativa audiovisual online: Idea, Guió, Pel·lícula està pensat per a desenvolupar la creativitat en l'escriptura audiovisual. D'una forma completament participativa, els alumnes desenvoluparan una història en un format audiovisual i s'enfrontaran a algunes de les qüestions a què s'enfronta habitualment un guionista professional.

Cal remarcar la paraula creativa tant com en la d'audiovisual.

El curs es desenvoluparà de forma interactiva i amb un intercanvi continu d'idees entre el coordinador i els participants, i d'aquests entre si, si així ho desitgen. D'aquesta manera, podran utilitzar diferents eines com les tutories a distància o els fòrums.

Al principi de cada taller, es donarà a tots els alumnes una bibliografia amb llibres i enllaços d'interès i cada dilluns el coordinador enviarà als alumnes un tema nou amb uns objectius a desenvolupar durant la setmana i una filmografia recomanada. El coordinador corregirà individualment cada treball i farà un seguiment específic a cada un dels alumnes.

El taller està adreçat tant als que volen tindre un primer contacte amb el món de l'escriptura audiovisual, com als que ja treballen professionalment en aquest àmbit i desitgen ampliar els seus coneixements. Igualment, poden participar alumnes que ja hagen escrit un guió i desitgen sotmetre'l a una anàlisi en profunditat durant tot el curs. 

El taller està plantejat per a resoldre els dubtes teòriques i pràctiques que sorgeixen durant l'escriptura d'un guió. Per aquesta raó, hi ha capítols que no es troben habitualment en cursos o manuals d'aquest tipus, com ara, la reescriptura del guió o l'elaboració d'un projecte.

L'objectiu final del curs és obrir la ment dels alumnes pel que fa al món audiovisual. D'una banda, els participants coneixeran els diferents recursos narratius dels mitjans audiovisuals i, d'altra, se'ls incitarà a desenvolupar un estil narratiu propi. Cada participant realitzarà, per si mateix o en grup, una idea des del seu estat més primigeni, tot just una línia o una imatge, fins el projecte final, en les 10 setmanes de durada del taller i sempre amb l'ajuda i els suggeriments del coordinador.

Places limitades.


Aquest curs està ofert en castellà, català i anglès. 

COORDINADOR: Samuel Sebastian

CONTACTE: samuelsebastian@mail.com 
SKYPE: samuel_sebastian

DATA D'INICI DEL CURS:
8 d'abril

DATA DE FINALITZACIÓ DEL CURS: 10 de juny

HORARI DE TUTORIES A DISTÀNCIA:
Dijous 16h. - 21h. (Barcelona, ​​Espanya, UTC +1) o en horari prèviament acordat.


PREU TOTAL DEL CURS: 135€

Samuel Sebastian és un escriptor, guionista i director, resident a Barcelona (Espanya), i que ha rebut diferents premis pels seus treballs. Té el Màster de la UIMP de València en escriptura de guions i, des de 2002, és professor de documentals i guions. En l'actualitat realitza la seua tesi sobre noves formes de producció.
Algunes de les seves pel·lícules més destacades són El primer silenci (2006), un llargmetratge realitzat en només un pla, La Moma (2007) i Las Migrantes (2009), documentals socials projectats a tot el món i que han rebut diferents premis o La pausa dels morts (2011), un impactant documental sobre l'absència de les persones estimades. Igualment, ha participat en coproduccions a Espanya, Marroc, França i Azerbaidjan.
En l'actualitat, es troba treballant en els seus pròxims llargmetratges de ficció: Loyal i 4 Billion Years.

PÀGINA
PERSONAL: http://samuelsebastian.com

VIQUIPÈDIA: http://ca.wikipedia.org/wiki/Samuel_Sebastian

IMDB: http://www.imdb.com/name/nm2811195/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada