dissabte, 28 de setembre del 2013

I Taller de perfeccionament del guió: escriure una pel·lícula i fer-la realitat

El Taller de perfeccionament del guió: escriure una pel·lícula i fer-la realitat està pensat per a totes aquelles persones que, o bé han fet el taller d'Escriptura creativa audiovisual, o bé tenen un guió que desitgen millorar qualitativament o fins i tot fer-ho realitat com una pel·lícula.

L'objectiu d'aquest taller és anar molt més enllà d'una simple anàlisi de guions i tractar tots els aspectes del guió, de manera global, per tal que tinga un acabat professional. Per a això, l'alumne i el professor treballaran conjuntament amb la idea de millorar tots els continguts del guió i desenvoluparan els aspectes essencials a l'hora d'exposar el projecte o realitzar un pitching.

És un curs eminentment pràctic destinat als que vulguin que el seu propi guió tingui un resultat professional.

El curs està compost per 5 temes que s'aniran desenvolupant quinzenalment entre el professor i l'alumne. Abans d'iniciar el curs, l'alumne enviarà al professor el guió propi o projecte, prèviament registrat, perquè aquest l'analitzi i puguin començar així el curs.

TEMARI:

1. ANÀLISI GLOBAL DEL PROJECTE.
Possibilitats del guió o del projecte, anàlisi del pressupost necessari i possibilitats de finançament.

2. REESCRIPTURA DEL GUIÓ (I). Anàlisi de la naturalesa dels personatges, motivacions, relacions entre ells i relació amb la història. Alternatives possibles.

3. REESCRIPTURA DEL GUIÓ (II). Variacions en la història i opcions alternatives. Anàlisi profund de la trama i els subtextos del guió.

4. ELABORACIÓ D'UN PROJECTE PROFESSIONAL.
Ítems imprescindibles. Models de presentació i complements audiovisuals.

5. PRESENTACIÓ DEL PROJECTE. Presentació com a dossier i com pitching. Pla de producció de la pel·lícula.


Places limitades.

Aquest curs està ofert en castellà, català i anglès. 

COORDINADOR: Samuel Sebastian

CONTACTE: samuelsebastian@mail.com 
SKYPE: samuel_sebastian

DATA D'INICI DEL CURS:
21 d'octubre

DATA DE FINALITZACIÓ DEL CURS: 23 de desembre

HORARI DE TUTORIES A DISTÀNCIA:
Dijous 16h. - 21h. (Barcelona, ​​Espanya, UTC +1) o en horari prèviament acordat.


PREU TOTAL DEL CURS: 90€

Samuel Sebastian és un escriptor, guionista i director, resident a Barcelona (Espanya), i que ha rebut diferents premis pels seus treballs. Té el Màster de la UIMP de València en escriptura de guions i, des de 2002, és professor de documentals i guions. En l'actualitat realitza la seua tesi sobre noves formes de producció.
Algunes de les seves pel·lícules més destacades són El primer silenci (2006), un llargmetratge realitzat en només un pla, La Moma (2007) i Las Migrantes (2009), documentals socials projectats a tot el món i que han rebut diferents premis o La pausa dels morts (2011), un impactant documental sobre l'absència de les persones estimades. Igualment, ha participat en coproduccions a Espanya, Marroc, França i Azerbaidjan.
En l'actualitat, es troba treballant en els seus pròxims llargmetratges de ficció: Geometria del desig, Loyal i 4 Billion Years.
PÀGINA PERSONAL: http://samuelsebastian.com
VIQUIPÈDIA: http://ca.wikipedia.org/wiki/Samuel_Sebastian
IMDB: http://www.imdb.com/name/nm2811195/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada